Ενημέρωση για το πρόγραμμα
 • Safe Pet System » Safe Dog | Safe Dog Plus | Safe Cat | Safe Cat Plus
 • Safe Dog

  Πρόγραμμα περίθαλψης για τον σκύλο (Διαθέσιμο σε Αττική και Θεσσαλονικη).  ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ

  ΑΠΕΡΙΟΡIΣΤΕΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

  Σε περίπτωση ασθένειας ή ατυχήματος δίνεται η δυνατότητα απεριόριστων κτηνιατρικών επισκέψεων στις συμβεβλημένες κτηνιατρικές κλινικές και κτηνιατρεία.

  A. Δύο (2) κλινικές επισκέψεις ετησίως - Δωρεάν,

  επόμενες κλινικές επισκέψεις - με συμμετοχή του μέλους 10€ / επίσκεψη

  Β. Κατ’οίκον κλινικές επισκέψεις

  1. Δευτέρα έως Παρασκευή από ώρα 10.00 έως 20.00 - με συμμετοχή του μέλους 20€

  2. Από ώρα 20.00 έως 10.00 και Σάββατο, Κυριακή και Αργίες - με συμμετοχή του μέλους 40€

  ΕΤΗΣΙΟΣ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ CHECK UP

  Παρέχεται ετησίως: ένας (1) αιματολογικός έλεγχος (check up), κτηνιατρικές πράξεις, εμβολιασμός που περιλαμβάνει:

  • Check Up: Γενική αίματος, Ουρία, Κρεατινίνη, Ast, Alt, Alp, Λεισμάνια (kala-azar) screening, Ερλιχίωση screening - ΔΩΡΕΑΝ
  • Κτηνιατρικές πράξεις που περιλαμβάνουν:
   Κτηνιατρική κλινική εξέταση, έλεγχο αυτιών και καθαρισμό, έλεγχο οδοντιατρικό και συμβουλές - ΔΩΡΕΑΝ
  • Εμβολιασμός Ετήσιος (πενταπλό) με συμμετοχή του μέλους - 10€
   Σε περίπτωση χρήσης επταπλού εμβολιασμού το ποσό συμμετοχής του ασφαλισμένου καθορίζεται σε 16€
  • Αγορά -Τοποθέτηση Microchip με συμμετοχή του μέλους - 15€
  • Ε. Ετήσιος οδοντικός καθαρισμός με υπερήχους και με συμμετοχή μέλους 40€

  ΑΠΕΡΙΟΡIΣΤΕΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΕΣ - ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

  Σε περίπτωση ασθένειας ή ατυχήματος δίνεται η δυνατότητα απεριόριστων εργαστηριακών - απεικονιστικών εξετάσεων στις συμβεβλημένες κτηνιατρικές κλινικές και κτηνιατρεία.

  Απεριόριστες εργαστηριακές - απεικονιστικές εξετάσεις, με συμμετοχή του μέλους 40% και σύμφωνα με το Προσάρτημα Α.  ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ

  ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ

  Σε περίπτωση ασθένειας ή ατυχήματος δίνεται η δυνατότητα απεριόριστης χρήσης για νοσηλείες στις συμβεβλημένες κτηνιατρικές κλινικές και κτηνιατρεία με συμμετοχή του ασφαλισμένου 15€ ανά ημέρα νοσηλείας. Περιλαμβάνεται η φαρμακευτική αγωγή η οποία χορηγείται κατά την διάρκεια της νοσηλείας εκτός ειδικών θεραπειών. (όπως ενδεικτικά cushing, καρδιοαναπνευστικές, ορμονολογικές παθήσεις καθώς και χημιοθεραπείες).

  ΕΞΟΔΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΩΝ ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΝ

  Σε περίπτωση ασθένειας ή ατυχήματος δίνεται η δυνατότητα απεριόριστης χρήσης για νοσηλείες και χειρουργικές επεμβάσεις στις συμβεβλημένες κτηνιατρικές κλινικές και κτηνιατρεία με συμμετοχή του μέλους 40% στα έξοδα και σύμφωνα με το Προσάρτημα Β.

  ΣΤΕΙΡΩΣΗ

  Παρέχεται η δυνατότητα στείρωσης με εως 50% έκπτωση (βάση ενδεικτικής τιμής αγοράς):

  Στείρωση θηλυκού (Ωοθυκοϋστερεκτομή).

  • Μικρού μεγέθους με 90 ευρώ.
  • Μεσαίου μεγέθους με 105 ευρώ.
  • Μεγάλου μεγέθους με 130 ευρώ.

  Στείρωση αρσενικού (Ευνουχισμός).

  • Μικρού μεγέθους με 55 ευρώ.
  • Μεσαίου μεγέθους με 75 ευρώ.
  • Μεγάλου μεγέθους με 80 ευρώ.


  ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ

  ΑΓΟΡΑ ΤΡΟΦΩΝ – ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

  Η σωστή διατροφή των κατοικίδιων μας είναι ιδιαίτερη σημαντική διότι συμβάλλει στην ενίσχυση του οργανισμού και βοηθάει στην καθυστέρηση ή την αποτροπή ασθενειών που σχετίζονται µε το μεταβολισμό και την ηλικία τους. Η διατροφή περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο παράγοντα, καθορίζει την ποιότητα και τη διάρκεια της ζωή των κατοικίδιων μας.

  Η Safe Pet System αντιλαμβανόμενη την σπουδαιότητα της σωστής διατροφής των κατοικίδιων, έχει συμβληθεί με τις μεγαλύτερες εταιρίες τροφών / κλινικών διαίτης, που υποστηρίζουν τις σειρές super premium.

  Στα μέλη / ασφαλισμένους προσφέρονται τα προϊόντα των εταιρειών:

  • Χορηγείται έκπτωση από είκοσι (20%) επί τοις εκατό, για απεριόριστες αγορές των τροφών της εταιρίας Forza.
  • Μία (1), ΔΩΡΕΑΝ, συσκευασία ξηράς τροφής της εταιρίας BELCANDO 5kgr ή 4kgr, (αξίας 27€ έως 35€), με την αγορά μιας αντίστοιχης συσκευασίας. Επιπλέον για απεριόριστες αγορές έως την λήξη του συμβολαίου, θα χορηγείται ειδική έκπτωση 18%.
  • Μία (1), ΔΩΡΕΑΝ, συσκευασία ξηράς τροφής της εταιρίας LEONARDO 2kgr (αξίας 18.5€), με την αγορά μιας αντίστοιχης συσκευασίας. Επιπλέον για απεριόριστες αγορές έως την λήξη του συμβολαίου τροφής, θα χορηγείται ειδική έκπτωση 18%.
  • Χορηγείται έκπτωση είκοσι (20%) επί τοις εκατό στα προϊόντα No Stress, αμπούλες κατά του στρές, για σκύλους και γάτες, για απεριόριστες αγορές έως την λήξη του συμβολαίου.
  • Ενός (1), ΔΩΡΕΑΝ, περιλαίμιου αντιπαρασιτικής φροντίδας σκύλου (τετράμηνης προστασίας) της εταιρίας INFRONT, (αξίας 9.5 €), με την αγορά μιας αντίστοιχης συσκευασίας. Επιπλέον για απεριόριστες αγορές έως την λήξη του συμβολαίου, θα χορηγείται ειδική έκπτωση 20%.
  • Ενός (1), ΔΩΡΕΑΝ, περιλαίμιου αντιπαρασιτικής φροντίδας γάτας (τετράμηνης προστασίας) της εταιρίας BIO BAND, (αξίας 5.60 €), με την αγορά μιας αντίστοιχης συσκευασίας. Επιπλέον για απεριόριστες αγορές έως την λήξη του συμβολαίου, θα χορηγείται ειδική έκπτωση 20%.
  • Μίας (1), ΔΩΡΕΑΝ, συσκευασίας προστατευτικού συμπληρώματος για τις αρθρώσεις του σκύλου και γάτας της εταιρίας FLEX PLUS, (αξίας 29 €), με την αγορά μιας αντίστοιχης συσκευασίας. Επιπλέον για απεριόριστες αγορές έως την λήξη του συμβολαίου, θα χορηγείται ειδική έκπτωση 20%.
  • Μίας (1), ΔΩΡΕΑΝ, συσκευασίας άμμου υγιεινής για γάτες της εταιρίας VAN CAT,(Anti-bacterial 6kg, αξίας 8 €) ή (Ultra clumbing 6kg, αξίας 8.50 €), με την αγορά μιας αντίστοιχης συσκευασίας. Επιπλέον για απεριόριστες αγορές έως την λήξη του συμβολαίου, θα χορηγείται ειδική έκπτωση 20%
  • Χορηγείται έκπτωση δεκαοκτώ (18%) επί τοις εκατό στα προϊόντα Salmo Pet, λάδι σολωμού για σκύλους και γάτες, για απεριόριστες αγορές έως την λήξη του συμβολαίου.

  ΚΕΝΤΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΛΛΩΠΙΣΜΟΥ (PET SALLON - GROOMING)

  Η συστηματική, επιμελής περιποίηση του κατοικιδίου μας και η καθαριότητά του, θεωρούνται απαραίτητα για την σωματική του υγεία, αλλά και στην ψυχολογική του ευεξία.

  Το συχνό μπάνιο, ο σχολαστικός του καθαρισμός καθώς και η χρήση κατάλληλων προϊόντων περιποίησης, συμβάλλουν ουσιαστικά στον ποιοτικό τρόπο ζωής του κατοικιδίου μας.

  H Safe Pet System αναγνωρίζοντας την σημασία του καλλωπισμού και καθαριότητάς τους, έχει συμβληθεί με εξειδικευμένα καταστήματα (pet saloon-grooming) με σκοπό την ποιοτική υποστήριξη των μελών της.

  Στα μέλη /ασφαλισμένους προσφέρονται:

  A. Δωρεάν δύο (2) περιποιήσεις ομορφιάς - καλλωπισμού ετησίως που περιλαμβάνουν:

  Μπάνιο - λούσιμο, κόψιμο νυχιών, καθαρισμό αυτιών, καθαρισμό πρωκτικών αδένων.

  B. Παρέχεται έκπτωση 30% τριάντα επί τοις εκατό επί του εκάστοτε τιμοκαταλόγου, σε όλες τις υπόλοιπες υπηρεσίες.

  ΚΕΝΤΡΑ EΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΚΥΛΩΝ

  H εκπαίδευση των κατοικιδίων μας είναι ιδιαίτερα σημαντική διότι συμβάλλει στην σωστή κοινωνικοποίησή του, στην κατανόηση των κανόνων συγκατοίκησης και συμβίωσης και των τρόπων επικοινωνίας με τον ιδιοκτήτη τους.

  Επίσης η εκπαίδευση του κατοικιδίου μας, το καθιστά πιο ασφαλές στις καθημερινές του δραστηριότητες και το βοηθάει στην συμπεριφορά του.

  Απαραίτητη θεωρείται και η εκπαίδευση του ιδιοκτήτη σχετικά με τις απαιτήσεις και ανάγκες του κατοικιδίου του, με σκοπό την παροχή ποιοτικής ζωής και ευτυχίας τους.
  Η βασική εκπαίδευση είναι απαραίτητη σε κάθε φυλή και μέγεθος.
  Η Safe Pet System αντιλαμβανόμενη την σπουδαιότητα για την εκπαίδευση του κατοικίδιου καθώς και την ενημέρωση του ιδιοκτήτη του, έχει συμβληθεί με πιστοποιημένα κέντρα εκπαίδευσης με σκοπό την ποιοτική υποστήριξη των μελών της.

  Στα μέλη / ασφαλισμένους προσφέρονται:

  A. Δωρεάν δυο (2) εκπαιδεύσεις (μαθήματα) βασικής υπακοής και κοινωνικοποίησης, ετησίως.

  B. Παρέχεται έκπτωση 30% τριάντα επί τοις εκατό επί του εκάστοτε τιμοκαταλόγου, σε όλες τις υπόλοιπες υπηρεσίες.

  ΚΕΝΤΡΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ

  Η έλευση του κατοικίδιου σε κάθε οικογένεια δημιουργεί ιδιαίτερη χαρά και η συμβίωσή τους, ξεχωριστές στιγμές ευτυχίας. Κατά την διάρκεια του χρόνου όμως μπορεί να απαιτηθεί η φιλοξενία και φύλαξή του, διότι δεν είναι εφικτή η επιμέλεια από τον ιδιοκτήτη.

  Η Safe Pet System γνωρίζοντας την ανάγκη του ιδιοκτήτη για ασφαλή φύλαξη και ενδεδειγμένη φροντίδα του κατοικιδίου του, κατά την περίοδο που θα απαιτηθεί να δοθεί για φιλοξενία, έχει συμβληθεί με εξειδικευμένα και πιστοποιημένα ξενοδοχεία μικρών ζώων (kennels) που διαθέτουν, σύγχρονες υποδομές και εκπαιδευμένο προσωπικό.

  Στα μέλη / ασφαλισμένους προσφέρονται:

  Διαμονή σε πιστοποιημένα κέντρα φιλοξενίας – pension και με συμμετοχή των μελών 12 ευρώ (€) ανά ημέρα διαμονής των κατοικίδιων συντροφιάς.

  Για κάθε έξι (6) ημέρες φιλοξενίας χορηγείται μία (1) ημέρα, δωρεάν.

  Στο ποσό περιλαμβάνεται και η ημερήσια τροφή.

  ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ

  Λειτουργεί Συντονιστικό κέντρο, το οποίο λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο, το οποίο παρέχει:

  • Ενημέρωση για τις παροχές των προγραμμάτων και την λειτουργία αυτών.
  • Συντονισμό (κλείσιμο ραντεβού) για χρήση των παροχών των προγραμμάτων.
  • Συντονισμό για την αντιμετώπιση έκτακτου περιστατικού υγείας.
  • Τηλεφωνική επικοινωνία και υποστήριξη, από κτηνιάτρους και εκπαιδευτές για θέματα καθημερινής φροντίδας και συμβουλών συγκατοίκησης με τα κατοικίδια συντροφιάς.


  ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

  ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

  Για την ένταξη ενός κατοικίδιου το κόστος είναι σε ετήσια βάση 9,6 ευρώ/μήνα (115 ευρώ το έτος)

  Για την ένταξη δύο κατοικιδίων το κόστος είναι σε ετήσια βάση 17,25 ευρώ/μήνα (207 ευρώ το έτος)

  Στην περίπτωση ένταξης δεύτερου κατοικίδιου ισχύει έκπτωση δέκα επί τοις εκατό (10%), τρίτου κατοικίδιου ισχύει έκπτωση είκοσι επί τοις εκατό (20%) και περισσότερα των τεσσάρων τριάντα επί τοις εκατό (30%) επί του συνολικού συνδρομητικού ποσού.